START ENGINEERING JSCo

Your partner - yesterday, today and tomorrow!

Калибратор за прибори и КИС

There is no translation available.Екипът на "Старт Инженеринг" АД от 2020г. разполага с професионален калибратор от най-висок клас - Beamex MC6. Това представлява високотехнологичен и изключително прецизен полеви калибратор с много висока степен на точност и възможност за директна комуникация с редица различни КИС. Beamex MC6 има възможност за калибрация на показатели като: налягане, температура и множество електрически сигнали.


Основното приложение на този уред за точна и професионална настройка на всякакъв тип прибори и измервателни системи. MC6 моделът разполага с fieldbus communicator за HART, FOUNDATION Fieldbus и Profibus PA прибори. Това го прави изключително гъвкав и лесно приложим, без значение какво оборудване се използва на даден обект, като позволява извършването на настройки на всякакъв тип прибори с едно единстеено устройство.


Старт Инженеринг АД може да предложи на своите партньори и клиенти извършването на сертифицирано изпитание с наличния калибратор и издаване на сертификат и удостоверение за точните показания на всеки един прибор. MC6 калибраторът разполага със следната спецификация за точност на измерване за период от минимум 1 година, включително:

  • Точност при налягане от: ±(0.005% FS + 0.0125% от показанията);
  • Температура: RTD температурно измерване с точност до: ±0.011 °C;
  • Електричество: точност на измерване на ток, започваща от: ±(0.75 μA + 0.0075% от показанията).