СТАРТ ИНЖЕНЕРИНГ АД

Вашият партньор - вчера, днес и утре!

Търговска Дейност

Старт Инженеринг АД - търговска дейностФирма "Старт Инженеринг" АД активно развива своята търговска дейност, като един от водещите към момента клонове в това отношение е този в град Бургас. Там разполагаме със собсвен офис и магазин за крайни клиенти в центъра на Бургас - с площ 270м2. Предлагаме богат асортимент от електро материали на достъпни цени, с възможност за консултация с квалифицирани специалисти, които да насочат клиентите към най-доброто и ефективно решение. Паралелно с това поддържаме и търговски взаимоотношения с всички големи фирми в областта, а наши клиенти са Лукойл Нефтохим Бургас, Промет стийл, НЕК – Мрежи високо напрежение, Топлофикация Бургас, Пристанище Бургас, Електроразпределение Бургас, Кроношпан. Поддържаме на склад с 800м2 разгъната площ над 2500 налични артикула от водещи фирми производители, както и добре организирана логистична мрежа за бърза доставка на всякакъв тип крайни изделия и продукти.GE Power Controls - продукти ниско напрежение, включително модулни разпределителни табла, индустриални табла и кутии, продукти за автоматизация и контрол, индустриални и сградни електрически компоненти, ключове и контакти, както и инженерингови решения за индустриална автоматизация и електроразпределение.

Phoenix Contact - продуктите на фирмата се използват във всички области на индустрията. Клемите, интерфейсите, устройствата за защита от пренапрежения и технологията за автоматизация се използват и в строителството.

Lapp Kabel - кабели за машиностроенето, автомобилната индустрия, за измерване и управление, за електро и инсталационни приложения, системи за автоматична обработка на данни и много други приложения.

Circutor - цифрова и аналогова измервателна апаратура, устройства за компенсация на cosф и филтриране на мрежовите хармоници, индустриални устройства за електрическа защита;

Klauke-Textron - кабелни съединители и инструменти за рязане и пресоване, инструменти за огъване и за пробиване на отвори, оборудване за инсталиране на кабели и инструменти за измерване и тестване на електрически инсталации.

Rittal - големи шкафове, малки табла, РС кутии и пак системи, конзолни системи, командни панели, ЕМС защитени шкафове,
Ех - табла и работни станции.

General Electric Power Controls

- Европейският клон на GE Industrial Systems, едно от 10-те ключови бизнес направления на General Electric, USA. GE Power Controls е първокласен Европейски доставчик на продукти ниско напрежение, включително модулни разпределителни табла, индустриални табла и кутии, продукти за автоматизация и контрол, индустриални и сградни електрически компоненти, ключове и контакти, както и инженерингови решения за индустриална автоматизация и електроразпределение.

Седалището на GE Power Controls е в Барселона, Испания, но е глобално представена чрез 27 производствени единици в 16 страни в Европа и има около 8,200 служители. Компанията има търговски филиали в 20 страни, реализира продажби в повече от 60 страни, и има представителства и дистрибутори в над 100 страни. От нейното създаване през 1989, компанията се разраства бързо чрез придобиване на предприятия или чрез партньорство в десетте бизнес направления.

PHOENIX CONTACT

е водеща фирма в областта на технологията за електрическа връзка и автоматизация.
В резултат на постоянните инвестиции в иновативни продукти, в разширяване на глобалната маркетингова мрежа и в логистика PHOENIX CONTACT заема водещо място на пазара във всички продуктови групи. Продуктите на фирмата се използват във всички области на индустрията. Клемите, интерфейсите, устройствата за защита от пренапрежения и технологията за автоматизация се използват и в строителството.

Повече от 5000 служители работят в партньорство с клиентите за създаване на иновативни продукти за пазарите в цял свят. Phoenix Contact е създадена през 1923г. Основното производство на фирмата е в гр.Бломберг, Германия. Фирмата има филиали в 29 страни и 30 представителства. Фирмената култура на PHOENIX CONTACT се основава на следните принципи: - взаимно уважение и доверие за постигане на набелязаните цели - взаимна изгода от съвместната дейсност - постоянно високо качество на продуктите, решенията и услугите, предлагани от фирмата - пълна гама продукти за електрическа връзка и автоматизация, заедно с кратко време за доставка и висока надежност - непрекъснати иновации и грижа за околната среда. Дейността на фирмата има четири стратегически направления, водени от шест продуктови групи:

Технология за връзка:
 • Модулни клеми (CLIPLINE)
 • Индустриални съединители (PLUSCON)
 • Клеми за печатни платки (COMBICON)
 • Интерфейсна технология (INTERFACE)
 • Защита от пренапрежения (TRABTECH)

Lapp Kabel

е един от водещите доставчици на кабели, кабелни аксесоари и комуникационна технология в света. През 1957 г. основателят на фирмата Oskar Lapp разработва Olflex, първият в света индустриално произведен кабел за управление. Днес съществуват кабели за машиностроенето, автомобилната индустрия, за измерване и управление, за електро и инсталационни приложения, системи за автоматична обработка на данни и много други приложения.

Широката гама продукти на Lapp Кabel включва множество търговски марки, които и днес продължават да налагат стадартите на пазара. В 18 завода из целия свят се произвеждат най-важните пет от тях:

 • OLFLEX – захранващи и кабели за управление
 • UNITRONIC – кабели за предаване на данни
 • SKINTOP – електрически входове (щуцери)
 • HITRONIC – оптически кабели
 • FLEXIMARK – система за маркиране

За специалистите и потребителите от всички страни тези търговски марки са безспорен символ на качество, прецизност и надежност.

Продуктите на Lapp Kabel се произвеждат основно в заводите на Lapp Group. Като резултат повече от 40 000 различни стандартни артикула са налични на склад. Специални кабели и аксесоари се разработват и произвеждат отделно при специфични изисквания на клиентите.

CIRCUTOR

е основана през 1973 г. Производството й се базира на три основни продуктови линии: • цифрова и аналогова измервателна апаратура;
 • индустриални устройства за електрическа защита;

В момента се произвеждат повече от 3000 продукта, като значителна част от бюджета се влага в иновационна дейност.

Klauke-Textron

- създадена през 1879г. фирма Клауке днес е водещ производител на кабелни съединители и инструменти за рязане и пресоване. Седалището на фирмата е в гр.Remscheid, където е и основното производство. Фирмата има и производствени мощности и в Саксония.

С присъединяването си през 1996г. към отдела Greenlee на корпорацията Textron фирмата разшири продуктовата си гама с инструменти за огъване и за пробиване на отвори, оборудване за инсталиране на кабели и инструменти за измерване и тестване на електрически инсталации. Във фирмата работят 320 човека, като 35 от тях в отдела за обслужване на клиенти. Гамата на Клауке включва над 10000 висококачествени продукта, от кабелни накрайници до високо-технологични хидравлични инструменти.

Качеството е традиция повече от 120 години в производството на Клауке. Всички предлагани марки, Klauke, Greenlee, и Tempo, означават качество, иновация и системни възможности, като осигуряват 100% удовлетвореност на клиента.

Иновация за Клауке означава нови продукти, съответстващи на изискванията на пазара. Клауке използва модерни производствени мощности съчетани със съвременни методи за проектиране за създаване на иновативни продукти, удобни и сигурни при работа. Фирмата разработва продукти по спецификация на клиента. За всички инструменти има осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Контакти - клон Бургас

България, Бургас 8000
ул. "Христо Ботев" №33

тел: +359 56 811 484

факс: +359 56 811 512

За поръчка на ел. табла - кликни тук

За поръчка на разпределитени уредби НН - кликни тук

Лице за контакт:

инж. В. Градев


Търговски отдел - клон Бургас

България, Бургас 8000
ул. "Христо Ботев" №33

тел: +359 898 690 750

За поръчка за доставка на апаратура - кликни тук

Лице за контакт:

инж. В. Дионисова